Ahmet Tansu Taşanlar Kimdir?

Ahmet Tansu Taşanlar Kimdir?

31 Mayıs 1984 senesinde Ankara’da dünyaya gelen Tansu Taşanlar, Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun olmuştur. Kariyerine ilk olarak 2008 yılında başlayan başarılı oyuncu, Ahmet Tansu Taşanlar boyu ile de dikkat çeken ünlülerden biridir. Ahmet Tansu Taşanlar’ın boyu 1.90 cm ve kilosu 85 kg dır. oyuncu birçok başarılı projede yer almıştır.

ATV ekranlarında seyircisi ile buluşan Hercai dizisinin Azat Şadoğlu karakterini canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar kimdir sorusunu merak edenler için işte yakışıklı oyuncu hakkında bilinmesi gerekenler;

Ahmet Tansu Taşanlar Kimdir?

31 Mayıs 1984 senesinde Ankara’da dünyaya gelen Tansu Taşanlar, Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun olmuştur.

Kariyerine ilk olarak 2008 yılında başlayan başarılı oyuncu, Ahmet Tansu Taşanlar boyu ile de dikkat çeken ünlülerden biridir. Ahmet Tansu Taşanlar’ın boyu 1.90 cm ve kilosu 85 kg dır. oyuncu birçok başarılı projede yer almıştır.

Bunu da Okuyabilirsin...
Birol Aydın kimdir?

Ahmet Tansu Taşanlar Eşi Var mı?

Kariyeri boyunca pek çok unutulmaz karaktere hayat veren yakışıklı oyuncu Tansu Taşanlar, 85 kilo ve İkizler burcudur. Ahmet Tansu Taşanlar eşi ile ilgili bir dönem haber çıkmış olmasına rağmen oyuncunun evlilik yapmadığı bilinmektedir.

Ahmet Tansu Taşanlar Sevgilisi Kim?

Ahmet tansu Taşanlar özel hayatını magazin haberlerine çok fazla yansıtmamaktadır. Araştırmalarımıza göre Ahmet Tansu Taşanlar Sevgilisi yoktur. Bazı haberlerde hercai dizinde oynayan Oya Unustası ile çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Ahmet Tansu Taşanlar’ın Oynadığı Diziler

2008 senesinde Küçük Kadınlar, 2009 senesinde Bir Bulut Olsam, 2011 senesinde Muhteşem Yüzyıl, Yalancı Bahar ve İzmir Çetesi, 2012 senesinde Veda, 2013 senesinde Küçük Kıyamet, 2014 senesinde Kara Para Aşk dizinde yer almıştır.

Bunu da Okuyabilirsin...
Uğur Uzunel Kimdir?

2015 senesinde Analar ve Anneler, 2016 senesinde Vatanım Sensin, 2017 senesinde Kara Yazı ve Çukur, 2018 senesinde Mehmetçik Kutlu Zafer ve 2019 senesinde Hercai dizisinde Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin gibi başarılı oyuncuların bulunduğu projede yer alan  kariyerinde pek çok unutulmaz karakteri canlandırmıştır. Akın

Ahmet Tansu Taşanlar’ın Rol Aldığı Filmler

2009 senesinde Hırçın Kız Kadife ve 2017 senesinde Taksim Hold’em gibi sinema filmlerinde rol alan Tansu Taşanlar, daha çok dizi kariyerine yönelmiştir.

2008 senesinde ekran hayatına başladıktan sonra bir çok yapımda kendisini gösteren ve seyircinin ilgisini çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu, son dönemlerde aralarında Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer gibi isimlerin yer aldığı Hercai dizisinde Azat Şadoğlu karakterine hayat vermektedir.

Bunu da Okuyabilirsin...
Toygan Avanoğlu Kimdir?
Gönderiliyor
Kullanıcı Oyları
( oy)

Yorum Bırak