Gizem Güneş Kimdir?

Gizem Güneş Kimdir?

Ekranların genç ve güzel yüzü Gizem Güneş kimdir merak ediliyor ve sosyal medyada aranıyor.

Gizem Güneş Kimdir ve Sevgilisi Kim?

Güzel oyuncu Gizem Güneş 30 Kasım 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç oyuncu Gizem Güneş kaç yaşında sorularının cevabı ise 24 yaşında olacaktır. Oyuncu Gizem Güneş boyu 1.70’dir. Gizem Güneş 54 kilodadır. Sevilen oyuncu Gizem Güneş sevgilisi olmadığı bilinmektedir.

Gizem Güneş’in Rol Aldığı Diziler

Güzel oyuncu oyunculuk eğitimi almıştır. Şimdilerde ise Fransızca Öğretmenliği eğitimi alan güzel oyuncu çocuk yaşlarda ilen oyunculuğa başlamıştır. Oyuncu ilk oyunculuk deneyimini çocuk yaşlarda rol aldığı Binbir Gece isimli dizide yaşamıştır. Oyuncu dizide Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ile beraber rol almıştır.

Bunu da Okuyabilirsin...
Emel Dede Kimdir?

Oyuncu daha sonra Her Şey Yolunda Merkez, İçimdeki Fırtına ve Komedi Dükkanı gibi yapımlarda da rol almıştır. Ancak oyuncu asıl çıkışını ATV ekranlarında 2017 yılında yayınlanan Kanatsız Kuşlar isimli dizide yakalamıştır. Güzel oyuncu dizide Cemre isimli karakteri canlandırırken kendisine Fatih Al, Ümit Kantarcılar ve Servet Pandur gibi isimler eşlik etmiştir.

Ünlü oyuncu son olarak 2018 yılında 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizide rol alarak Bade karakterini canlandırmıştır.

Gizem Güneş’in Diğer Oyunculuk Deneyimleri

Güzel oyuncu, oyunculuk serüvenine müzikal, sinema ve reklam filmi oyunculuğunu da eklemiştir. Oyuncu bu zamana kadar iki müzikalde oynamıştır. Bunlar Aslan Kral Müzikali ve ShrekMüzikali’dir. Gizem Güneş çeşitli reklam filmlerinde de rol almıştır.

Bunu da Okuyabilirsin...
Özdemir Asaf Kimdir? Kısaca Hayatı, Öykü ve Şiir Kitapları

Rol aldığı ilk reklam filmi 2006 yılında Pepsi reklamı ile olmuştur. Oyuncu daha sonra orkid, restorex, TTNET ve son olarak 2017 yılında Lens İstanbul İnşaat reklamında oynamıştır. Oyuncunun rol aldığı sinema filmleri Moya Hitit Yıldızı ve Sesimde Aşk Var filmleridir. Sesinde Aşk Var isimli 2019 yılı yapımı olan filmde Selin karakterine hayat vermiştir.

Gizem Güneş Yeni Dizi Haberi

Adını Kanatsız Kuşlar isimli dizide duyuran genç oyuncu yeni yayın döneminde iddialı dizisi projesi olan Kuzey Yıldızı isimli dizide Feride karakterine hayat verecektir. Oyunculuk hayatına bir çok alanda yapım sığdıran sevilen oyuncuyu ekranlarda daha çok göreceğimiz yaptığı işlerle kendisini gösteriyor.

Gönderiliyor
Kullanıcı Oyları
( oy)

Yorum Bırak