2019 Ford Focus Özellikleri

2019 Ford Focus Özellikleri

FORD firmasının her zaman en çok satılan modelleri arasında yer alan Ford Focus, 4. Nesil seri üretimi olacak olan 2019 Ford Focus modeli hakkında kısa bir tanıtım hazırladık. Focusun merak edilen yeni özelliklerini kısaca değerlendirmek istiyoruz. Son zamanlarda ülkemizde ciddi bir pazarı bulunan Focus modelinin 4. Neslinde kullanıcıları bekleyen sürprizi değişiklikler ile kafalarda oluşan soruların cevaplarını buradan açıklamaya çalışacağız.

2019 Ford Focus Teknik Özellikleri

Aks mesafesi bakımından diğer Ford  modellerinden farklı olacak. 2019 Ford Focus’un aks aralığının daha uzun bir mesafede olacağı ile ilgili  bilgiler casus fotoğraflardan ortaya çıktı. Modelin farklı bir özellik ile üretimi devam eden bir sürprizi de arka kapılar. Araçların arka kapıları diğer modellere göre biraz daha büyük olacak gibi duruyor.

Bunu da Okuyabilirsin...
Sınav Kaygısı Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Çözüm Önerileri

2019 ford focus vagon Tipi

Ağırlık kapasitesi olarak eski araçlarının aksine 100 kg daha hafif bir araç üretimi gerçekleştirme başarısı gösteren Ford mühendisleri, bu konuda oldukça başarılı bir araç ortaya çıkartma başarısı göstermektedir.

Yeni Focus, İç mekân tasarımında da alışılmışın dışında çıkma başarısı gösterecek gibi. Ford özellikle daha çok dijital göstergeye sahip olan panelleri 2019 Ford Focus modellerinde kullanıcılarının hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Zaten dijital göstergelerin giderek yaygın hale geldiği otomobil piyasalarında Ford’un yapacağı bu hamle araç alacakların yüzünü güldürecek gibi.

Yeni nesil bir araç üreterek müşteri kitlesini daha genişletme hedefinde olan Ford firmasının yeni Focus modeli ile gereken ilgi ve alakayı görmesi beklenmektedir.

Bilgitor

Gönderiliyor
Kullanıcı Oyları
( oy)

1 Yorum

Yorum Bırak