Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Son zamanlarda yıldızı parlayan güzel gözlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Cansel Elçin’le birlikte görüntülenmesiyle birlikte gündeme bomba gibi düşen oyuncuyu gelin daha yakından tanıyalım.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Güzel yıldızımız 8 Şubat 1990 Mersin doğumludur. Kova burcu olan Zeynep Tuğçe Bayat boyu 1.64 cm, kilosu 54’tür. Güzel oyuncu ilköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Mersin’de tamamlamıştır. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk tutkusu olsa da ilk tecrübelerini lise döneminde yerel oyunlarda rol alarak kazanmıştır.

Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen oyuncu Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden başarıyla mezun olmuştur. Okulun bitmesiyle içindeki oyunculuk ateşi alevlenen güzel yıldız bir süre İspanya’ya gidip oyunculuk eğitimi almıştır.

Bunu da Okuyabilirsin...
Ferdinand Magellan Kimdir? Keşifleri ve Eserleri Nelerdir?

Zeynep Tuğçe Bayat Sevgilisi

Güzel yıldızımız özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışsa da son zamanlarda çıkan haberler ile epey gündemdedir. 5 yıllık eşinden 5 ay önce boşanan Cansel Elçin’le samimi görüntüleri çıkmışsa da çift henüz resmi bir açıklamada bulunmamıştır. Özellikle de güzel oyuncunun parmağındaki tek taş yüzük akıllara evleniyorlar mı sorusunu getirmektedir.

Zeynep Tuğçe Bayat İkizi

Boş zamanlarında spor yapmayı ve gezmeyi seven sanatçı sık sık Milano’daki ikizi Tutku Bayat’ı ziyarete gitmektedir. İki kardeşin birbirine çok bağlı olduğu bilinmektedir.

Zeynep Tuğçe Bayat Ekran Serüveni

Oyunculuk serüvenine Arka Sıradakiler dizisinde küçük bir rolle başlayan oyuncu yavaş yavaş ekranların aranan yüzlerinden biri olmuştur. Güzel oyuncunun yer aldığı yapımların bazıları şunlardır:

  • Arka Sıradakiler (2009)
  • Gönülçelen (2010)
  • Yıldız Masalı (2011)
  • Ah Neriman (2014)
  • Çilek Kokusu (2015)
  • Seviyor Sevmiyor (2016)
  • Afili Aşk (2019)
Bunu da Okuyabilirsin...
Cemrehan Karakaş Kimdir? Sevgilisi Kim?

Kadrosuna dahil olduğu son dizi ise “Zalim İstanbul” dur. Başrollerini Fİkret Kuşkan ve Mine Tugay’ın paylaştığı iddialı yapımda Fikret Kuşkan’ın kızını canlandırması planlanan güzel oyuncu son dakikada kadrodan çıkarılmış, rolünü Bahar Şahin’e kaptırmıştır.

Gönderiliyor
Kullanıcı Oyları
( oy)

Yorum Bırak