Denisa Gültekin kimdir?

Denisa Gültekin kimdir?

Bir dönem TV 8’de yayınlanan Survivor yarışmasıyla tanınan ve şimdilerde Ender Çabuker ile şarkı çıkaran Denisa 24 Mart 1992 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen İzmirli olan şarkıcı vücut geliştirme alanında Milli sporcu  Bikini Fitness dalında şampiyonlukları bulunmaktadır. 1.68 boyunda ve 56 kiloda olan sporcu ve şarkıcı Denisa’nın sevgilisi şuan için bulunmamaktadır.

Bir dönem TV 8’de yayınlanan Survivor yarışmasıyla tanınan ve şimdilerde Ender Çabuker ile şarkı çıkaran Denisa 24 Mart 1992 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen İzmirli olan şarkıcı vücut geliştirme alanında Milli sporcu  Bikini Fitness dalında şampiyonlukları bulunmaktadır.

1.68 boyunda ve 56 kiloda olan sporcu ve şarkıcı Denisa’nın sevgilisi şuan için bulunmamaktadır. Güzel fiziği ile dikkat çeken Gültekin sosyal medyayı da aktif olarak kullanmaktadır.

SURVİVOR’A NE ZAMAN KATILDI?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğu yaptığı TV 8 ekranlarında yayınan Survivor yarışmasıyla ünlenen Denisa 21 Ocak 2017 tarihinde itibariyle gönüllüler takımında Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer, Berna Keklikler, Erdi Ünver, Anıl Karakurt, Sadin Bakır, Yiğit İzik ile birlikte yarışmıştır. Denisa Gültekin 7 Şubat 2017 tarihinde yapılan eleme konseyinde yapılan oylama sonrasında elenmiş ve yarışmaya veda etmiştir.

Bunu da Okuyabilirsin...
Simge Günsan Kimdir?

2018 yılı itibariyle Söz ve Müzikği Ender Çabuker ait olan “Alamazsın” şarkısıyla müzik piyasasına giriş yapmış ve YouTube üzerinden binlerce kişi tarafından dinlenmiştir.

İŞTE DENİSA’NIN SON ÇIKARDIĞI O ŞARKI
[minima-video platform=”yt” code=”0WaKhLBO6qc”]
Gönderiliyor
Kullanıcı Oyları
( oy)

Yorum Bırak